Kracht van het Onderbewustzijn

We leven in een hectische wereld, en denderen maar door. Stress en burn-out komen steeds vaker voor en zijn soms moeilijk te vermijden. Wanneer nam je voor het laatst de tijd om je te ontspannen? Herinner je de laatste keer nog dat je aandacht gaf aan de kracht van het onderbewustzijn? Dat je mediteerde of gewoon voor een lange wandeling de natuur in ging?

Wat leer je je kinderen? Weten ze van de kracht van het onderbewustzijn? Leer je ze de vaardigheden om gebruik te maken van hun gedachten kracht? Of heb je problemen om de kracht van het onderbewustzijn in jezelf te herkennen?

Mijn oog viel op deze boeken op YouTube, in volledige lengteaudio opgenomen boeken. Vrij om naar te luisteren. Sommige mensen zullen zeggen: Ik heb geen tijd om een boek te lezen“. Het gemak van een audio-boek is dat je tegelijkertijd kunt strijken, de vaat kunt doen of zelfs het toilet en de badkamer kunt poetsen terwijl je luistert.

Ik heb gezocht naar een Nederlandse versie hiervan op YouTube, maar heb deze helaas niet kunnen ontdekken. Ik heb wel de geschreven vorm in het Nederlands gevonden.

Kracht van het Onderbewustzijn


Het eerste boek dat ik met je wil delen is “The Science of Getting Rich“, geschreven door Wallace Delois Wattles.


Over deze auteur:

kracht van het onderbewustzijn

Wallace Delois Wattles was een Amerikaanse auteur. Een “nieuwe gedachten” schrijver, Het bekendste werk van Wallace D. Wattles is het boekThe Science of Getting Rich”, gepubliceerd in 1910, waarin hij uitlegde hoe je rijk kunt worden.

Na het bestuderen van de werken van Georg Wilhelm Friedrich Hegel en Ralph Waldo Emerson, beweerde Wattles de waarheid van de nieuwe gedachten principes te hebben ontdekt. Voordat hij zijn boek publiceerde, probeerde hij zijn ideeën uit in zijn eigen leven. Hij leefde elke pagina van zijn boeken.

Hij moedigde zijn lezers aan zijn theorieën te testen, in plaats van hem op zijn woord te geloven als een autoriteit. Creatieve visualisatie is de techniek die Wattles beoefend. Hij vormt een mentaal beeldofvisueel beeld”, en  “werkt” dat dan uit in de richting van de realisatie van deze visie“.

Rhonda Byrne kreeg een exemplaar van dit boek als een cadeautje van haar dochter, nadat ze het gelezen had schreef ze het beroemde boek “The Secret”.

 
Wil je het boek The science of getting Rich graag lezen in het Nederlands? Klik dan hier. Het is bewerkt door Bart van den Hoogen oprichter van Mindworks.

Het tweede boek dat ik wil delen met je is De kracht van het onderbewustzijn“, geschreven door Joseph Murphy

Over deze auteur:

onderbewustzijn

Joseph Murphy

Joseph Murphy werd geboren in Ierland, in 1898.

Hij emigreerde naar Amerika en volgde een studie aan de Universiteit van Zuid-Californië.

Dr. Joseph Murphy laat zien hoe je onderbewustzijn je gedrag regelt. De kracht in jezelf is gebaseerd op positief denken en bewijst dat iedereen in staat is om een gelukkig leven te leiden. Belangrijke onderwerpen zijn onder meer: gezondheid, relaties, vrijheid, rijkdom, carrière en genezing van verslavingen. Dankzij de praktische tips die je grip geven op je onderbewustzijn, is dit boek een praktisch en uitvoerbaar geheel.  En geeft handvatten hoe je het beste gebruik kunt maken van de kracht van het denken. Geluk is binnen handbereik.

Wil je het boek “De Kracht van het Onderbewustzijn” van Joseph Murphy graag lezen? Klik dan hier.

Ik wens u veel luister en leer plezier met deze twee uitstekende boeken over de kracht van het onderbewustzijn.

Door:

onderbewustzijn

 

 

Wanneer je rijkdom wilt verspreiden deel dan alsjeblieft dit bericht….

Gerelateerde berichten
De wereld heeft een probleem, onze leiders zijn de weg een beetje kwijt.
politics and pinocchio

Grote leiders spreken vanuit het hart, en hebben geen losse tong. Voordat je gaat spreken, wees Lees meer...

Welk bericht zou een buitenaardse intelligentie aan de mensheid geven?
Welk bericht zou een buitenaardse intelligentie aan de mensheid geven

Wanneer er een buitenaartse intelligentie onze aarde komt bezoeken en ons zou gaan beoordelen op de staat van de aarde Lees meer...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reacties (10)

 1. Raymond Philippe

  Hallo Loes,

  wat een goed idee om deze twee interessante boeken hier op te nemen.
  Inderdaad vergeten wij soms in de hectiek van alledag ruimte voor spiritualiteit in te ruimen.

  Raymond

  Reageren
  1. Loes (Auteur bericht)

   Hallo Raymond, fijn dat je mijn website bezoekt, ik denk dat het erg belangrijk is om de tijd te nemen voor rust en stilte, tegenwoordig is het heel gewoon dat alles de hele dag maar aanstaat, ook buiten is er soms geen stilte meer te vinden, en in de stilte kun je jezelf herkennen, bedankt, Loes

   Reageren
 2. Ron Bauer

  Je haalt hele reeele zaken aan Loes.
  Genoeg om over na te denken en om je site opnieuw te bezoeken!
  Ron.

  Reageren
  1. Loes

   Hoi Ron, leuk dat je vaker langs wilt komen, en ja, ik probeer mensen aan het denken te zetten, groet Loes

   Reageren
 3. Josh

  Hallo Loes,

  Een hele leuke, informatieve site heb je gemaakt. Dat we onze geestelijke kant verwaarlozen staat als een paal boven water. Als gevolg daarvan leren we onze kinderen ook niet hun geestelijke krachten te gebruiken.

  Bedankt voor al de informatie op je site.

  Groeten,

  Josh.

  (joshor op WA)

  Reageren
  1. Loes

   Hallo Josh, dank je wel, leer de kinderen wat echt belangrijk is, en we kunnen de wereld in één decennium veranderen, leuk dat je ook je website host via Wealthy Affiliate, ik ga je opzoeken in het ledenbestand, groet Loes

   Reageren
 4. Olga

  Het luisteren naar het boek is een heel goed idee, omdat we altijd gebrek aan tijd hebben. Uitstekende boeken, deskundig advies, wijsheid! Deze geweldige site heeft van alles wat. Bedankt, Loes!Ik Ik wil geen artikel van je missen.

  Reageren
  1. Loes

   Hello Olga,dank je wel, je bent van harte welkom om mijn site zo vaak je wilt te bezoeken 🙂 Groet Loes

   Reageren
 5. Danny

  zeeer interessante site en goed van vormgeving. Proficiat !
  groetjes ,
  danny Roosenboom uit België

  Reageren
  1. Loes

   Hallo Danny, bedankt voor je interesse en je compliment. Ik zie dat je je site ook bij de Wealthy Affiliate Universiteit host, ik zal kijken of ik je onder alle leden kan vinden 🙂 groet Loes

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate other languages »