Gezonde Ochtendrituelen Van Beroemde Mensen

Gezonde Ochtendrituelen Van Beroemde Mensen

Michal SamuelGast blog van Michal Samuel

Het eerste wat je zou moeten bekijken als het over succes gaat is wat succes voor jou betekent. Succes heeft vaak een heel andere betekenis voor verschillende mensen. Sommige zullen succes beschrijven als financiele welvaart, terwijl anderen succes ervaren wanneer ze zeer gewaardeerd worden.

Je zult nooit krijgen Barry - Bazboy

Toch zien we beroemde mensen veelal als succesvolle mensen. Hier zijn 8 gezonde ochtendrituelen van beroemde mensen.
Richard Branson, Michelle Mone, Oprah Winfrey

Wat is er nodig om in de voetsporen te stappen van een Richard Branson, een Michelle Mone of een Oprah Winfrey?

Het antwoord zou wel eens kunnen liggen in de gemeenschappelijke rituelen die gedeeld worden door ‘s werelds meest succesvolle zakenmensen en zeer gemotiveerde individuen. Deze hebben geleid tot ongewone prestaties op ongekende hoogte ten opzichte van de gemiddelde man/vrouw.

En het begint vanaf het allereerste moment dat ze wakker worden!

Dit absoluut intrigerend en hoef je alleen maar om verder te lezen om te weten te komen hoe zij hun dag beginnen.

Als je wakker wordt verblijven je hersenen in de Alpha staat en je ascenderend reticulair activatiesysteem (ARAS) is klaar om de programmering te ontvangen. Dit is het mechanisme van de hersenen die verantwoordelijk is voor het vermogen van de mens om te prestateren en om gestelde doelen te bereiken.

Gezonde ochtendrituelen en gewoonten bepalen de uitkomst van jouw inspanningen voor de dag.

Ik vind dat je de bovenstaande zin nog eens door moet lezen.

De manier waarop je wakker wordt bepaalt het resultaat van je werkzaamheden gedurende je dag.

Jouw gewoonten bepalen jouw toekomstige dag, ELKE DAG WEER!

Neem even de tijd om te denken dat en bereid je vandaag voor om je leven te veranderen en toe te treden tot de verbond van Super Presteerders!

1. Sta vroeg op.

Gezonde Ochtendrituelen Van Beroemde Mensen

Terwijl de gemiddelde man al struikelend uit bed rolt of op de snooze-knop van de wekker slaat, hebben ‘s werelds beste presteerders de kunst onder de knie om direct, met enthousiasme, hun dagen productief te beginnen. Ik ben geen fan van Beyonce noch deel ik een aantal van haar idealen, maar ik respecteer haar felle vastberadenheid om de wereld te veroveren.

Hier is een fragment uit een recent Elle artikel dat ik tegenkwam:Beyonce Giselle Knowles-Carter

“Om precies 05:00 uur, komt Beyonce Giselle Knowles-Carter bij Mimoda, een sobere studio, met een spiegel ommuurde, kale dansvloer in het centrum van Los Angeles, dat het beeld dat zij is weerspiegeld … Een vrouw die is hier is om te werken … een strak management echoot in de ruimte.”

Deze vrouw is om 05.00 uur al bezig met “het veroveren van de wereld”,terwijl sommigen nog steeds slaperig in hun ogen wrijven en hopen dat de zon nog niet door de kieren van het gordijn naar binnen komt!

Dus, spring uit bed en weersta aan de drang van de snooze-knop om te proberen wat meer slaap te krijgen. Hierdoor kan de stroom, die essentieel is voor het moment, de noodzakelijke productiviteit van je hersenen in de alfa staat geactiveerd worden.

Je kunt jouw wekker in stellen op een inspirerend muziekje, in plaats van het traditionele rinkelende geluid af te spelen. Wakker worden met een motiverend geluid zorgt ervoor dat je jezelf klaarstoomd voor succes, door deze golven van positieve vibraties naar je hersenen te sturen, waardoor jij jezelf instelt voor een dag van maximaal succes.

Nog even slapen spreuken 6 vers 10-11

 

2. Mediteer, geef dank & maak smeekbeden

Mediteer, geef dank en maak smeekbedenMeesters en leraren van het scheppen van welvaart zijn een sterk voorstander van dit onmisbaar element voor het bereiken van succes in het leven. Oprah Winfrey, een van de machtigste vrouwen in de wereld, houdt al vele jaren een dankbaarheid journaal bij en is een fervent prediker van de ‘kracht en plezier “van het dankbaar zijn.

‘s Ochtends is de beste tijd voor meditatie (verstilling van de geest). Het verbetert de concentratie, geeft een betere gezondheid en een betere kennis van het zelf. Besteed een paar minuten om mentaal en spiritueel te werken aan jezelf.

Maak, zodra je er aan toe bent, een lijst van de dingen waar je dankbaar voor bent. Start met jezelf en werk verder naar jouw dierbaren en dan alles wat je hebt in je leven. Dank God hiervoor. Mediteren over alles wat je nodig hebt voor wat je wilt bereiken deze de dag en maak smeekbeden.

Misschien wil je verwijzen naar je logboek gegevens, ervan uitgaande dat je er een hebt. Als je die niet hebt, dan kun je beginnen met het opschrijven van je doelen in een dagboek. De planning voor de dag en starten met het ontwikkelen van een taakbeheer systeem.

“De trillingen van dankbaarheid trekken meer positieve dingen aan in je leven”.

Weest in geen ding bezorgd, Filippenzen 4 vers 6 en 7

3. Drink een groot glas water (het wast de spinnenwebben weg)

Als je ‘s morgens niet genoeg water drinkt, werken je hersenen op minder brandstof, en je voelt afgepeigerd, vermoeid en ervaart drink waterstemming wisselingen, waardoor je jezelf onbewust instelt voor mislukking.Je hersenweefsel bestaat voor 75% uit water.

Na een nachtrust van 6-8 uur is ons lichaam uitgedroogd. Direct water drinken na het wakker worden is een absolute must voor een goede hydratatie en het verwijderen van giftige stoffen. Je voelt je ook minder geneigd om ongezonde calorieën in te nemen. Je hersenen interpreteren dorst soms als honger. Het drinken van een groot glas water als eerste ding in de ochtend is uitstekend geschikt voor het behouden van een gezond gewicht omdat je stofwisseling wordt versneld tot 24% gedurende 90 minuten.

Zodra je wakker wordt een groot glas water drinken, versnelt je toetreden tot het verbond van zeer succesvolle mensen. Het pept je lichaam op en blaast opnieuw leven in je hersenfuncties voor een zeer productieve dag.

Schiet de bieze op job 8 vers 11

4. Lees en/of luister naar motivatie & Inspirerend materiaal

Lees motivatie en inspiratieDe beste manier om het licht in de geest van de eindeloze mogelijkheden te ontsteken en je hele wezen aan te sporen en mentaal, fysiek en emotioneel het maximale succes voor de komende dag te bereiken, is door je hele wezen te voeren met inspirerende en motiverende trillingen.

Dus in plaats van het pakken van je telefoon om Whatsapp of Facebook te controleren; het lezen van kranten of het controleren van je e-mails, kun je beter motiverend en inspirerend materiaal in de vorm van boeken of audio-opnamen verslinden; je geest, mentale toestand en jouw totale wezen zal worden geprogrammeerd voor onbeperkt succes.

Welzalig is de man psalmen 1 vers 1 tot 3

(De Bijbel is het best verkochte en meest
wijd verspreid motiverende en
inspirerend boek in de geschiedenis van de mens)

5. Sta op & trainSta op en train

Zelfs een matige training geeft de feel-good hormonen.(endorfine) En zorgt ervoor dat je stemming en gevoel van voldoening gestimuleerd zullen worden, stress zal verminderen en je lichaam krijgt energie. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan of een marathon te lopen. Een eenvoudige stretching routine of snelle wandeling van 15 tot 45 minuten door de buurt is genoeg om je dag ontspannen te starten op een gezonde en productieve manier. Geniet van de frisse ochtend lucht en kijk om je heen terwijl je traint, het opent je geest voor de fantastische mogelijkheden in de komende dag.

Weet gij niet 1 Korintiers 3 vers 16

6. Ontbijt gezond

Gezond ontbijtNeem binnen een uur na het wakker worden een gezond en voedzaam ontbijt en je lichaam en hersen functies worden geoptimaliseerd voor productiviteit, het laat je creativiteit vrij vloeien. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus niet overslaan! 25-33% van je dagelijkse calorieën moet van je ontbijt komen.

Eet geen junk of kant-en-klaar voedsel. Vermijd zetmeelrijk voedsel. Enkelvoudige koolhydraten zoals witte rijst en wit brood laten suiker in het lichaam in een sneller tempo vrij dan de complexe koolhydraten en eiwitten. Deze geven het lichaam een onmiddellijke gevoel van valse hoge energie voor zeer korte tijd waardoor je constant een gevecht levert om energie tijdens de dag.

Dus, focus op echt voedsel, zoals fruit, haver, plantaardige mengsels en eiwitten. Ontbijtgranen zijn helemaal in, in combinatie met fruit en rauwe groenten, zoals tomaatjes, komkommer, paprika en salades, geven ze je een boost aan het begin van de dag.

Hij doet het gras ontspruiten psalmen 104 vers 14 en 15

7. Neem een moment om een succesvolle dag te visualiseren

 Als je eenmaal de dag in je geest gezien hebt, heb je er al 50% van gerealiseerd …

Visualiseer je dag

Nu is het tijd om de overige 50% met verve te gaan aanpakken!

Na de meditatie, motivatie, re-hydratatie reiniging, training en een gezond ontbijt, neem je een moment en stel je intenties vast voor de aard van de dag je wilt hebben. Sluit je ogen, adem diep in zodat je buik omhoog komt, en zie in je geest je hele dag voor je ontvouwen. Dit stimuleert je ARAS, dat deel van je hersenen dat een essentieel onderdeel van je vermogen is om je doelen te bereiken, waardoor je dit belangrijke psycho-cybernetische mechanisme laat weten wat voor soort dag je wilt hebben.

want als iemand zijn eigen plannen maakt spreuken 23 vers 7

8. Ten slotte, neem de tijd om er goed uitzien … erg goed!

Zou u bereid zijn om elke vorm van zaken met een man die zag eruit alsof hij een zwerver is? Kans is groot dat je daar geen zaken Uiterlijk zakenman zakenvrouwmee wilt doen. Het is een feit dat de wereld ons beoordeelt op onze verschijning. Je moet een paar minuten extra nemen voordat je de deur uitstapt. Maak er het beste van.

Als je een miljoenen zaak gaat bespreken, zet dan alle middelen in om eruit te zien als een miljoen-euro-zaken man of vrouw. Een recente studie door twee economenwijst uit dat “extra tijd’ besteed aan verzorging een positief en significant effect heeft op zowel mannen als vrouwen.” Jij oordeelt anderen ook op hoe ze eruit zien, net zoals anderen jou beoordelenop hoe je eruit ziet.

Uiterlijk is belangrijk in het zakenleven. Dit is een belangrijk ochtendritueel waar de meest succesvolle mensen op aarde niet op beknibbelen.

de mens toch ziet aan wat voor ogen is 1 samuel 16 vers 7

Adopteer Deze Gezonde Ochtendrituelen Van Beroemde Mensen

Dit kan worden gebruikt worden om slechte ochtend gewoonten, zoals wakker worden met uw berichten of het luisteren naar de radio te vervangen. Deze saboteren jouw inspanningen en prestaties. Als je echt je leven wilt transformeren naar rijkdom en overvloed, neem dan deze ochtend routines over en visualiseer je dagelijkse succes.

Je kunt het in eerste instantie een uitdaging vinden, vooral als je gewend bent aan je slechte gewoonten. Maar de hersenen zijn ongelooflijk kneedbaar. Met wat oefening en je geest ingesteld op het veranderen van je leven en dat van je familie, zullen deze nieuwe routines een normaal onderdeel worden van een rijker en succesvoller leven.

Voed de geest Bob Miglani

Michal SamuelMichal Samuel

Lees ook “De kracht van het onderbewustzijn”

Gerelateerde berichten
Sorry no related post found
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reacties (2)

 1. Jeremy

  You’re making me think again, Loes.

  Here’s the thing: I love my sleep.

  And I love not waking up to an alarm clock.

  I figure my body will ensure I get enough sleep if I wake up whenever I wake up naturally.

  But at the same time, there is a lot more that I want to get done that I could get done if I woke up earlier…

  What a conundrum! I’ll keep thinking…

  Reageren
  1. Loes (Auteur bericht)

   Jeremy, I cherish that feeling in the weekends and when I have a holiday, that gives me such a rich feeling, not to set my alarm for a couple of days, I think that feeling will vanish when you never have to wake-up early. But when you are succesful, I guess you can take more days off than the average people;) Have a great relaxed alarmless day:) Loes

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate other languages »

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om voor u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, stemt u hierbij in. Voor meer informatie verwijs ik u naar GDPR voorschriften voor cookie en tracking beleid. Als je niet wilt dat er cookies geplaatst worden, staat het je vrij om deze website te verlaten. COOKIES WEIGEREN

Sluiten