Welk bericht zou een buitenaardse intelligentie aan de mensheid geven?

Welk bericht zou een buitenaardse intelligentie aan de mensheid geven

Wanneer er een buitenaartse intelligentie onze aarde komt bezoeken en ons zou gaan beoordelen op de staat van de aarde en onze manier van leven, wat zouden ze dan zeggen? Daar heb ik over nagedacht en ik vond een video op Youtube, Engels gesproken, waarvan ik dacht, ja, dat zou inderdaad een boodschap kunnen zijn van een buitenaards intelligent wezen. Een waarschuwing voor de mensheid. In de video wordt gevraagd om actie te ondernemen.

Welk bericht zou een buitenaardse intelligentie aan de mensheid geven?

Aan alle mensen op aarde

Ik ben Zawanadon, ik kom van Herculon. Wij zijn jullie buren en wonen slechts 5 minuten reizen van de aarde. Normaal communiceren wij telepatisch, maar vandaag gebruiken we een andere methode om jullie te bereiken. Ik blijf maar kort, want ik vertrek weer snel. Ik zal proberen zoveel mogelijk wijsheid over te brengen en jullie moeten snel leren om zoveel mogelijk voordeel uit mijn boodschap te halen.

Tijd reizen

We bevinden ons 328 lichtjaren van de aarde, maar we hebben niet veel tijd nodig om naar jullie prachtige blauwe planeet te reizen, dat kost ons slechts een paar minuten. Wij verhogen ons trillingsniveau en betreden een hogere dimensie waar tijd en fysiek verschillend zijn. Daarom reizen we over grote afstanden in zeer weinig tijd.Waarschuwing voor de mensheid

De snelheid van het licht is veel sneller dan jullie wetenschappers hebben berekend. Daarnaast reist het licht niet via rechte banen, daarom zijn jullie metingen totaal waardeloos. Laat je daarom niet misleiden door ons gebruik van jullie termen in afstand van 328 lichtjaren. Het zijn jullie eigen wetenschappers die ons op deze afstand hebben geplaatst en dit is onjuist. In feite zijn we nog veel verder weg.

Jullie hebben nog veel te leren over het universum en jullie zullen het leren, als je het overleeft. Maar de kans is zeer klein op het overleven van elke soort op aarde. Hoe sterk of brilliant jullie dan ook maar denken dat jullie zijn, jullie kunnen jullie overlevingskansen vergelijken met een soldaat die 5 kilometer door oorlogsgebied loopt met legers aan beide zijde van hem en met scherp op hem schieten.

Jullie focus ligt op rijkdom en luxe, in plaats op wat er echt to doet, wat echt belangrijk is, en dat is

OVERLEVEN

Wanneer jullie eenmaal hebben geleerd over alle samenlevingen die hebben gefaald, zullen jullie het leven gaan respecteren en niet zo dom doen over het meest belangrijke aspect van het leven; OVERLEVEN.

Wij hebben door vele sterrenstelsels gereisd en we hebben veel beschavingen gezien. En we kunnen stellen dat de meeste het niet overleven. We constateren dat er veel verschillende redenen zijn waarom ze fouten maken, en die fouten leiden tot het verdwijnen en uitsterven van deze samenlevingen. Misschien denk je dat het triest is wanneer een beschaving wordt vernietigd, maar dat is helemaal niet erg. Dit is hoe het universum zichzelf verzorgt en in stand houdt in perfecte balans. Jullie gooien je dode huid af en het universum werpt zijn afval ook af.

Jullie oefenen veel op de piano voor één geweldige uitvoering. De geweldige uitvoering hangt af van de hoeveelheid oefen tijd. Sommige zien dat als een verspilling, maar de grote uitvoering is niet mogelijk zonder de oefeningen, en bij samenlevingen werk het precies hetzelfde. Het is grappig dat jullie wel inzien dat je moet oefenen voor een uitvoering in Carnegie Hall. Maar jullie zien niet in waarom het nodig is dat de meeste gemeenschappen moet verdwijnen, net als de oefen videos die je maakte om een groot pianist te worden. Die zijn niet meer van nut, dus die gooide je weg, alsof je niet herinnert wilde worden aan je beginnersfouten.

De fabriek maakt niet allemaal perfecte producten, sommige producten gaan direct het afval in, en in het universum overleeft 1 op de 1000, alleen het beste. Ik hoop dat jullie begrijpen dat “DE SCHEPPER” ervoor kiest om alleen het beste te reproduceren en dat al het andere moet worden gesloopt. Als jullie nu geen grote schoonmaak gaan houden dan zal de natuur dat voor jullie gaan doen. Dit is een fundamentele wet van het universum. Wanneer je hierover nadenkt, zullen jullie het met mij eens zijn dat in dit geval, het beste wat kan gebeuren met deze beschaving, is uitsterven, omdat het op een of andere manier gebrekkig is en verslagen door zijn problemen.

Kies wijze leiders

Bijvoorbeeld: Een samenleving mislukt omdat zijn leiders hebzuchtig en egoïstisch zijn. Mogen samenlevingen die hun hebzucht en egoïsme niet beheersen, wel bestaan? Een andere samenleving faalt omdat sommigen hun landgenoten verraden voor een snelle eigen winst.

We hebben dit gezien op jullie planeet, en als jullie jezelf daar niet van bewust zijn geweest tot nu toe, dan weten jullie het nu wel en zijn er geen excuses meer voor jullie. NU WETEN JULLIE HET! DOE ER IETS AAN!

Als ook maar iemand van de soort de ander zou verkopen, moet die samenleving dan overleven? Als je logisch nadenk, zul je inzien dat dit soort samenlevingen moet verdwijnen zodat betere het kunnen overnemen. Er zijn universele wetten waaraan je moet gehoorzamen. Alleen jezelf dienen werkt niet. Anderen dienen werkt.

Als je de universele wetten nog niet hebt ontdekt? Hoe kan je ze dan opvolgen? Elk individu in een samenleving moet een moreel wezen zijn. Wanneer een samenleving haar moraliteit verliest moet zij vergaan om plaats te maken voor hen met goede intenties. Denk je dat er maar iemand het verlangen heeft om te leven in een oneerlijke wereld? Een onzedelijk universum?

Zichzelf dienende individuen moeten vervangen worden door onzelfzuchtige types.

Stel jezelf de vraag, wat is beter?overleven van de mensheid

Ben je het er mee eens dat de natuur alleen het beste moet omarmen en niet besmet moet zijn met minderwaardige levenseigenschappen? Als alleen het beste bestaat, dan zullen alle nakomelingen het beste zijn. Dus vraag ons alsjeblieft niet om jullie te redden wanneer jullie in de problemen komen. De natuur glimlacht en verlengt het leven niet van degenen die met uitsterven bedreigt worden. Als jullie slachtoffer zijn, is het niet onze soort dat jullie zal redden. Jullie mogen ons niet vragen om jullie overtreders te arresteren en jullie te bevrijden. Dit zullen jullie zelf moeten doen. Elk van jullie heeft een klein beetje macht, maar wanneer jullie samenwerken is deze macht enorm. Jullie moeten stoppen met denken dat jullie machteloos zijn en in plaats daarvan vragen: “WAT KAN IK DOEN?”

ELKE DAG VRAAG JE WEER: “WAT KAN IK DOEN?”

Zijn jullie jezelf ervan bewust dat alles kan worden verslagen? De waarheid is de ergste vijand van een overheerser, dus je moet de waarheid weten en verspreiden. Hoe meer je de waarheid verspreid, hoe harder de overheerser moet werken om de waarheid te verbergen. En aangezien jullie veruit, met miljoenen, de meerderheid zijn, kunnen jullie makkelijk overheersers omver werpen, door alleen de waarheid te verspreiden. Het is waar dat je in je eentje niet veel uitricht, maar jullie inspanningen vermenigvuldigen exponentieel als je samen werkt en als een groep heb je een enorme kracht en onbeperkte mogelijkheden.

Jij hebt de macht

De eerste stap is het opgeven van de gedachte dat je machteloos bent, want dat idee is in je hoofd geplaatst door iemand die je wilt overheersen. Je bent gewend aan het oplossen van kleine problemen, direct, en helemaal zelf. Als je honger hebt, neem je een boterham. Probleem opgelost! Grote problemen worden opgelost door gedrag; Het verspreiden van de waarheid is een gewoonte die je ontwikkelt die een overheerser niet leuk vindt en hij zal zijn best doen om je de mond te snoeren zodat je de waarheid niet meer kunt verspreiden. Je verslaat de overheerser door de waarheid aan anderen door te spelen. Ontdek zijn geheimen en verspreid de waarheid naar anderen met welk middel dan ook die je kunt vinden. Videos die draaien op een server zijn ideaal, want nadat je hem online hebt werkt hij 24/7 voor je.

[24/7 – vind je dat een leuke uitdrukking, die heb ik geleerd van één van jullie aardbewoners.]

De overheerser heeft jaren gewerk om zijn leugen te installeren, en jij kunt deze leugen in één dag vernietigen met één video waarin je de waarheid aan anderen vertelt. Als iedereen deze gewoonte aanneemt kan geen enkele overheerser zijn macht behouden over jou. En hoe meer hij zich verzet, vecht jij harder terug om hem te tackelen. Vraag je niet af: “Hoe kan ik dit probleem oplossen?” Want één individu is te zwak om iets uit te richten, zeker wanneer de overheerser al jaren of zelfs eeuwen in het zadel zit. Dit probleem is op te lossen door te weten hoe je de bron van de overheerser moet vergiftigen. De waarheid zal de overheerser ondermijnen en laten struikelen. Graaf naar de waarheid en verspreid deze en kijk hoe de overheerser snel ten val wordt gebracht.

De kracht van de regendruppel

Elk van jullie is als een regendruppel, maar als je met zijn allen tegelijk valt, kunnen jullie een overstroming veroorzaken. Jullie kunnen ervoor kiezen om meren en rivieren met water te vullen, en te integreren met de natuur. Jullie kunnen een geweldige samenleving opbouwen of een dictator/ overheerser neer halen. Uit dit voorbeeld kun je opmaken dat elke regendruppel zijn waarde heeft in het geheel.

Je moet eerst je eigen waarde gaan inzien en waarderen, daarna de waarde die anderen hebben, om te begrijpen hoe elke regendruppel een kleine rol speelt in het verstrekken van alles wat nodig is voor een duurzaam leven, voorspoed en ontwikkeling.

Wij zijn hier niet gekomen om jullie lessen te geven en ons bezoek hier vandaag is gelijk aan een converstatie onder het genot van een kopje koffie drinken tijdens je transcontinentale zoektocht. Er komt misschien een dag dat je veel machtiger zult zijn, maar op dit moment, moet je een kleine opdracht vervullen om je plaats op deze aarde te verdienen. Om te beginnen moet je invloed uitoefenen op de wereld om je heen, en begin daarmee met jezelf. Als je niets doet, heb je geen waarde. Als je morgen begint met het deelnemen op een kleine manier, dan verander je je waarde. Probeer elke dag aan je waarde te werken zodat deze groeit. Een zaadje kan zijn waarde vermeerderen met 10.000% in één enkele maand. Neem een tomaten zaadje. Je kunt 100 gram kopen voor €5 en je hebt dan 11.000 zaadjes. Per stuk kosten ze haast niets. Ze zijn heel klein, maar wanneer je actie onderneemt en het zaadje plant, dan groeit het uit en heeft dat kleine tomatenplantje na een maand een waarde van €1. Dat is de waarde van een kiemplant, en het is aan jouw om actie te ondernemen.

De exponentiële groei van zaad is een buitenaards ontwerp omdat we wilden dat dit een wereld van overvloed is. Zij die jullie overheersen hebben jullie ervan overtuigd dat er schaarste is. En ze dwingen je te leven zonder de dingen die je zou willen.

ACCEPTEER DIT NIET! PLANT ZAADJES!

De waarheid is als een klein zaadje, maar wanneer je het verspreid groeit het exponentieel wanneer anderen je bericht over de waarheid horen. Vertrouw er niet op dat anderen het door vertellen door er alleen maar over te praten, dit is inefficient. Je hebt tegenwoordig het internet en nu heb je ook een goed doordacht bericht. Een opgenomen video of netjes uitgeschreven blog met mooie plaatjes er bij kan makkelijk 25.000 mensen bereiken. Ditzelfde bericht staat op dit YouTube kanaal met meer dan 300.000 kijkers en per dag worden het er meer. Eén persoon kan 500.000 anderen bereiken in minder dan een jaar. Realiseer je dat dit [wat je nu leest] het werk is van één persoon die besloot om dit bericht te delen. En als jij niet in staat bent om een video bericht uit te zenden, kun je dit blog en bovenstaande video wel delen en linken op Social Media, om je op die manier in te zetten.

Mensen die niets ondernemen hebben geen waarde en verdienen te falen. Zij die actie ondernemen zijn waardevol, en hun waarde zal groeien, zoals de basis van de piramide. De piramide is een symbool van exponentiele groei, en het zou je model moeten zijn voor het ondernemen van actie. Je zit op de top van een zeer grote piramide. En zolang je niets onderneemt ben je de basis van de piramide.

Je hebt 2 keuzes:

  1. Tot actie overgaan
  2. Niets doen

Waarde komt alleen van actie, niet van inactiviteit. Mensen met veel waarde worden erg gemist wanneer ze er niet meer zijn. De meeste mensen willen graag geliefd zijn, maar ze weten niet hoe ze anderen van hen moeten laten houden. Wees waardevol voor anderen en ze zullen je zeer missen wanneer je hier niet meer bent.

Atomen en subatomische deeltjesopwarming van de aarde en klimaatsverandering

Veel van jullie hebben in de gaten dat jullie weer aan het veranderen is. Jullie hebben gebieden mer extreme droogte, en gebieden met teveel regen. Soms is het koud terwijl het warm hoort te zijn. Aardbevingen en vulkaanuitbarstingen komen vaker voor dan normaal. En je vraagt je af waarom? Jaren geleden hadden jullie wetenschappers een theorie over kernfysica. Dat het mogelijk was om een atoom te splitsen, en daar hadden ze gelijk in, maar ze begrepen alleen een deel van de nucleaire reactie, en waren onbewust van de subatomische deeltjes die door deze nucleaire reactie werden vrijgegeven. Jullie wetenschappers dachten dat ze het begrepen, maar weinig dat zij wisten, dat de subatomische deeltjes door de container vaten gaan en ze beschadigen en na een decennium zullen grotere delen van het atoom kunnen ontsnappen. Dit was een ramp, en jullie wetenschappers kwamen er achter welke schade er was veroorzaakt door de subatomische deeltjes, maar ze deden niets om verdere verwoesting tegen te gaan.

Het gat in de ozonlaag

Toen ontdekten de wetenschappers het gat in de ozonlaag waardoor dodelijk straling de aarde kan aanvallen. En nog deden jullie wetenschappers niets, omdat jullie leiders hebzuchtig zijn en alleen om geld geven en ze negeerden alle levensvormen. Eerder overwogen we welke levensvormen mochten bestaan. Logica vertelt jullie dat elke vorm van leven die geen aandacht besteden aan andere vormen van leven en die andere soorten laten vergaan, zelf moeten vergaan, is dat niet zo? Hebberigheid en corruptie zullen snel leiden tot een ramp. En de koers die jullie varen op dit moment is totale vernietiging, en niet alleen jullie soort maar al het leven op aarde.

De ozonlaag beschermt al het leven op aarde en al het andere leven hangt daar vanaf. Het beschermt alle levende wezens tegen het ultra violette licht wat elke levensvorm dood. Huidkanker kwam by 1 op de 1500 mensen voor, maar tegenwoordig bij 1 op de 150. Vertelt dit jullie ook dat er iets grondig mis is? Denk je echt dat jullie leiders dit niet weten? Ze verzamelen fortuinen, die niet kunnen worden gebruikt, ten gunste van het leven. Ze zoeken elke mogenlijkheid om winst te maken, maar ze houden zich niet bezig met het behoud van de planeet, wat heb je nog aan geld als het leven op aarde onmogelijk wordt? Hebberigheid maakt mensen stupide.

 

Macht en lust

De lust voor macht over anderen is ook een drijfveer. Daarom zijn hebberigheid en de lust voor macht ondeugden en geen deugden. Het testen van nucleair materiaal wordt nu door vele naties gedaan, en elke test die gedaan wordt draagt bij tot de vernietiging van jullie planeet.

LEVEN IS KANSLOOS OP JULLIE PLANEET

Binnenkort zal al het leven op jullie prachtige planeet ophouden te bestaan. Wij kunnen jullie niet redden, en jullie leiders hebben geen verlangen om jullie te redden. Zij willen nu winst, en ze geven niet om morgen of het grote plaatje. Ze zijn ontzettend stom en verdienen het om dood te gaan. Wij gaan niet ingrijpen, dit is jullie taak. We hebben de plicht om jullie in te lichten, maar als jullie, als individuen, geen actie ondernemen, zullen jullie de prijs gaan betalen.

Laat me je achterlaten met één laatste gedachte. Oorlog is onnodig. We zijn allen één. Elk organisme wat zichzelf aanvalt gaat dood. Wij zijn klaar, en we vertrekken.

Jullie zullen vergaan, en terecht!

Ja, dit zou heel goed een bericht kunnen zijn van een buitenaardse intelligentie genaamd Zawandon aan de mensheid.

Er zit geen © copyright op deze tekst en mag gekopieerd en verspreid worden op Social Media.

Gerelateerde berichten
Nog even een ballonnetje oplaten
Nog even een ballonnetje oplaten

Loes Knetsch © Mijnheer Dijkhoff sloeg de plank behoorlijk mis met het oplaten van 500 helium ballonnen tijdens een VVD-congress. Lees meer...

Het klimaat verandert de wereld
Het klimaat verandert de wereld

Wij kunnen de verantwoording van de opwarming van de aarde niet aan onze kinderen overlaten. Wij zijn de eerste generatie die Lees meer...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate other languages »

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om voor u de beste browserversie mogelijk te maken. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, stemt u hierbij in. Voor meer informatie verwijs ik u naar GDPR voorschriften voor cookie en tracking beleid. Als je niet wilt dat er cookies geplaatst worden, staat het je vrij om deze website te verlaten. COOKIES WEIGEREN

Sluiten